Fulfilment software

Bij GS-Fulfilment weten we dat software van levensbelang is voor onze samenwerking. Door een koppeling met jouw webshop krijgen we je orders binnen, laten we je webshop weten hoeveel voorraad je nog hebt en welke tracking code er bij welke bestelling hoort.
Daarnaast biedt onze fulfilmentsoftware jou de mogelijkheid volledig inzicht te hebben in jouw orders, je voorraad en jouw trackingcodes.

Maak kennis met ons fulfilmentportaal

Dashboard

Al onze partners krijgen toegang tot een portaal waarin de partners inzicht krijgen in de back-end. Zo zien zij hoeveel bestellingen er nog te verwerken zijn, hoeveel bestellingen door GS-Fulfilment zijn afgerond en het aantal nieuwe bestellingen van vandaag. Ook krijgen zij een mail als er een bestelling onder "Aandacht Vereist" komt, als er bijvoorbeeld een huisnummer ontbreekt.

Voorraadportaal

In het fulfilmentportaal heb je real-time inzicht in je vrije voorraad, zodat je precies ziet welke producten veel verkopen, hoeveel je van elk product op voorraad hebt en heb je dus meer inzicht in wanneer je nieuwe voorraad moet kopen. Ook kun je nieuwe producten toevoegen en productinformatie bijwerken, zodat je volledig in controle bent.

Bestellingen

In het fulfilmentportaal kun je bestellingen in zien, aanmaken en aanpassen. Zo is het mogelijk om een notitie toe te voegen als "Voeg een handgeschreven kaartje toe", zodat we maatwerk kunnen leveren. Ook kun je een bestelling aanmaken als je bijvoorbeeld iets via marktplaats verkocht hebt en het door ons wilt laten verzenden en kun je bij een bestelling van een vaste klant een extra cadeautje toevoegen.

Webshop koppelingen.

GS-Fulfilment koppelt met jouw webshopplatform. We hebben de mogelijkheid om met de meest gangbare webshopplatformen en marktplaatsen te koppelen. Daarnaast hebben we altijd de mogelijkheid tot maatwerkkoppelingen.

Offerte Aanvragen