Ons fulfilmentproces

Als webshopeigenaar wil je niet heel de dag bezig zijn met het inpakken en verzenden van je bestellingen. Daarom neemt GS-Fulfilment graag het fulfilment proces van jouw webshop over. Binnen ons fulfilmentcentrum voeren we alle processen uit voor jouw webshop logistiek.

Dagelijks helpen wij je met jouw e-fulfilment vanuit ons pand in Eindhoven. Dit mogen we al voor ruim 100 webshops doen waar altijd het persoonlijke contact voorop staat.

Aanmeldproces

Neem contact op met GS-Fulfilment en meld je aan. Vanaf het eerste moment heb je één aanspreekpunt die dagelijks tot in de late uurtjes beschikbaar is voor al je vragen. Na acceptatie van de offerte kunnen we vaak binnen 1 werkdag van start.

Koppeling webshop

Na aanmelding koppelen we onze software aan jouw webshop. Door onze ervaring en plug&play koppelingen is dit vaak slechts een kwestie van enkele minuten.

Ontvangst goederen

Het echte fulfilment proces start zodra we jouw goederen ontvangen. Goederen worden uitgepakt, gecheckt en in onze software geregistreerd. Goederen die voor 16.00 worden aangeleverd, worden dezelfde dag nog op voorraad geleverd, zodat je meteen kunt verkopen.

Orderverwerking

Zodra je een bestelling krijgt, verwerken we die dezelfde werkdag, mits deze voor 23.00 besteld is. Je bestelling wordt gepickt en ingepakt op de manier die jij wilt. De mogelijkheden hiertoe zijn eindeloos van een envelop tot een volledig bedrukte verzenddoos.

Verzending

We verzenden onze pakketten binnen heel de EU standaard met GLS. Binnen Nederland en België hanteren we een cut-off tijd van 23.00, waardoor je klant het pakket de volgende dag al heeft. Hierdoor behaal je een hoge conversie en ben je de concurrentie voor.

Retourverwerking

Helaas krijgt elke webshop te maken met retouren. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van retouren, waarbij wij kijken naar de retourreden en op basis daarvan de retour beoordelen. Jij krijgt als webshop veelal binnen 1 werkdag een terugkoppeling, zodat je klant niet lang hoeft te wachten.

Offerte Aanvragen