Warehousing

GS-Fulfilment biedt een flexibel pakket passend op jou als ondernemer. Hierbij hoort ook het goed uitvoeren van warehousing; het ontvangen, zorgvuldig controleren en gereed maken van B2B-zendingen naar verschillende warehouses in heel Europa.

Ontvangst Zendingen

Wij ontvangen jouw zendingen vanuit heel de wereld en controleren je voorraad op aantallen en kwaliteit. Hier krijg je per mail een bevestiging van met de ontvangen aantallen en wanneer er iets mis is koppelen we dit terug.

Opslag Voorraad

Goederen worden opgeslagen in ons beveiligde magazijn. Door onze voorraadsoftware heb je de volledige controle en 24/7 inzicht in je voorraad.

Versturen van B2B-zendingen

Vanuit het magazijn worden wanneer jij wilt B2B-zendingen door heel Europa gestuurd. Elke keten heeft zijn eigen aanlevervoorwaarden waaraan wij kunnen voldoen, van bSKU stickeren tot speciale verzendlabels die een specifieke groothandel vraagt.

Warehousing door GS-Fulfilment

GS-Fulfilment is de ideale businesspartner voor e-commerce bedrijven die warehousing zoeken en graag B2B-zendingen gestuurd willen hebben door heel Europa.

Makkelijk te integreren

Doordat wij een totaal logistiek pakket aanbieden, kunnen we naast warehousing ook zelf pakketten naar klanten versturen, waardoor je nooit op uitverkocht zal staan bij een verkoopplatform.

Geen klant, maar partner

GS-Fulfilment vindt groeien met zijn partners extreem belangrijk. Daarom vinden we het goed en betaalbaar uitvoeren van logistieke werkzaamheden voor onze partners een vanzelfsprekendheid.

Een op maat in te stellen fulfilmentoplossing

Wil je dat specifieke orders naar die ene reseller in Tsjechië verpakt worden op een andere manier? Of wil je last-minute een zending naar het warehouse van Bol.com inplannen? Doordat wij korte lijntjes hebben in ons team, is dit allemaal naar wens in te stellen.

De verlenging van uw logistieke afdeling

Wij voeren onze slogan, omdat wij staan voor de kwaliteit die jij als bedrijf wil uitstralen. Dit begint al bij de ontvangst en het grondig controleren van inkomende zendingen tot aan het op een speciale manier inpakken van B2B-orders. Jouw wensen worden door ons uitgevoerd.

Meer informatie over onze warehousing opties?

Offerte Aanvragen